Waarom 3 dagen?

Gedragsaanpassing, of zelfs -verandering heeft herhaling nodig. Door enkele thema’s te herhalen, gecombineerd met nieuwe input en het opbouwen van de concentratieboog is gedragsaanpassing binnen het hele team te bewerkstelligen. In deze periode trainen werknemers hun concentratie intensief en ontwikkelen zij eenzelfde manier van werken. Het aangeleerde wordt gedurende de training onderdeel van het team-DNA waardoor het team optimaal gefocust is en met elkaar in staat is om echte efficiencyslagen te maken. Spice up your team!

Zijn ik en mijn team gelijk drie hele werkdagen kwijt, als we de training volgen?

Nee, dat is het fijne aan Koppi. Gedeeltelijk wordt er diep gefocust gewerkt, terwijl wij het andere deel van de dag genoeg peper geven.

Waarom werken én leren tegelijkertijd?

Iedereen heeft direct resultaat aan het eind van de dag. Je hebt inzichten verkregen én je hebt werk verzet. Koppi laat zien wat focus doet voor de kwaliteit van je werk én voor je geest (opgeruimd gevoel).

Mijn team is moe en kan niet nóg harder werken.

Dat willen wij ook niet. Met productiviteit bedoelen wij niet hárder werken, maar bewuster werken. Dit is een energieke training met een duidelijke uitleg, goede sfeer, fijne materialen en praktische tips. We hebben juíst aandacht voor een gezonde relatie ten opzichte van werk.

In hoeverre komt vitaliteit terug?

Op een gezonde manier werken staat bij ons hoog in het vaandel. Anders houden we het niet vol tot ons pensioen;-) We leggen het belang uit van fysiek en mentaal opladen gedurende een werkdag. Met voldoende beweging en gezonde snacks tussendoor, houden we het energielevel op peil. Zo gaat iedereen energiek, en met een voldaan gevoel weer naar huis.

Wat wordt bedoeld met eigen werk?

Werk waarvoor je diep(er) geconcentreerd moet zijn en waar je in de kantoortuin vaak niet aan toe komt. Taken die je liever thuis afmaakt. Of erger nog: waar je in de avonduren of in weekenden pas de rust voor vindt. Denk aan jaarplannen, kwartaalrapportages etc…

Ben je tijdens Koppi veelal aan het werk?

Het programma is zeer gevarieerd: leren, werken, bewegen (hakken-proof;-), praktische tips en brainstorms wisselen elkaar af. Op het eind van iedere trainingsdag, gaan we met elkaar in gesprek over een veelvoorkomend thema in de huidige ‘waan van de dag’. Het team brainstormt in groepsverband over mogelijke oplossingen die de volgende dag al gehanteerd kunnen worden.

Ik heb gehoord dat ik mijn telefoon moet inleveren. Hoe ben ik te bereiken in geval van nood?

De Koppi-telefoon gaat altijd mee en is te bereiken via 06-99991111

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen?