Over ons

Wij zijn Germaine van de Laar en Vicky van der Spoel en komen uit de media- en marketingbranche. We zitten allebei in een wereld met veel afleiding, korte deadlines en veel hap-snap werk, ook wel oppervlakkig werk genoemd, zoals mails wegwerken en onbelangrijke vergaderingen bijwonen. Alleen hebben we ook taken, zoals artikelen schrijven of marketingplannen maken, waarvoor een diepe concentratie is vereist. Dat lukt natuurlijk wel, als je niet steeds wordt afgeleid door je telefoon, meldingen, gedachtes. Onze concentratieboog krijgt er iedere keer van langs. Zonde.

Op een dag stond er op Blende een artikel over trends in New York, over nieuwe manieren van werken. Het zaadje was geplant en een paar weken later zaten we in het vliegtuig, de trends achterna reizend. We hadden iedere dag iets anders gepland, van diepe werk-sessies en ochtend meditaties tot aan bezoekjes aan nieuwe flexplekken. Als het maar een toevoeging was voor de perfecte werkdag. Boordevol inspiratie en héél véél research verder, is Koppi het resultaat.

Wij geloven diep in learning on the job. We hebben namelijk de nodige boeken gelezen en cursussen gevolgd, maar ondertussen stapelt je werk altijd op. Deze eendaagse werkcursus zorgt ervoor dat je leert hoe je effiënter kunt werken, terwíjl je die stapel wegwerkt. Bezoek je Koppi vaker, dan zul je het effect op de langere termijn ervaren: een betere concentratie, en de implementatie van routines in je eigen werkdag. Je boekt hoe dan ook gelijk resultaat.

Doordat we hier nu een jaar mee bezig zijn, merken wij het verschil. We hebben dit kunnen opzetten, naast ons huidige werk en een druk sociaal- en gezinsleven. Dat heeft Koppi ons nu al opgeleverd. En we zijn pas net begonnen… 

Contact opnemen

Heb je een vraag, suggestie of ben je geïnteresseerd in wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem via dit formulier contact met ons op.